Guerrilla StuntsNew Media Guerrilla

Guerrilla Marketing | Preperations Stop Kony (part III)

By March 27, 2012 No Comments

Fabian Wolf is campagneleider en woordvoerder voor STOP KONY Nederland. Tot aan 20 april geeft hij op Guerrilla Blog wekelijks een update over de vorderingen. STOP KONY heeft de potentie om op 20 april 2012 wereldwijd uit te groeien tot de grootste guerrillastunt ooit!  

UPDATE 3:
Allright Fabian, You’re live in 5, 4, 3, 2,…1. Daar sta ik dan, voor mijn laptop. Skype staat paraat. Wachtend op de que van de redactie van BBC World News, Live! 2 Dagen na de lancering van de campagne in Amsterdam ben ik gebeld door de BBC. Jij bent toch de campaignleader of The Netherlands? Of ik in het programma ‘Have your say’ wil vertellen waarom ik mij inzet voor deze campagne en wat ik van de kritiek vind. Een spoedcursus desktopresearch is het eerste wat ik mij opkomt.

6 Maart wist ik niet van het bestaan van Joseph Kony af. Nu regeert hij mijn leven. In een week tijd is de organisatie gevormd in Amsterdam. Is er contact gelegd met de grote steden in Nederland en weten de grote wereldsteden onzeFacebookpagina ook te vinden. Samen met de groeiende aanhang wint ook de druk vanuit de media met kritische vragen. Wat vinden jullie van de Invisible Children en hoe zit het met de donaties? Gebruikt de Amerikaanse overheid deze campagne als een excuus om Oeganda en Centraal Afrika binnen te vallen voor olie en rijkdom? De samenzweringen theorieën komen met bosjes tegelijk binnen. Dit belooft een zware strijd te worden.

De teller staat op meer dan 3.000 aanwezigen in Amsterdam en landelijk stijgt hij richting de 10.000! We moeten onze focus houden op het stoppen van Joseph Kony. Wij zeggen; Kritiek is kennis. #STOPKONY 

Alexis Verschueren

Making brand experiences that stick!

Leave a Reply