Guerrilla StuntsNew Media GuerrillaStreet Guerrilla

Guerrilla Marketing | Preperations Stop Kony (Part I)

By March 14, 2012 No Comments

Fabian Wolf is campagneleider en woordvoerder voor STOP KONY Nederland. Tot aan 20 april geeft hij op Guerrilla Blog wekelijks een update over de vorderingen. STOP KONY heeft de potentie om op 20 april 2012 wereldwijd uit te groeien tot de grootste guerrillastunt ooit!  

UPDATE 1: Woensdag 7 maart, acht uur s’avonds.. Een goede vriend belt me op en vraagt mij of ik ‘Het Kony filmpje’ al gezien had!? Een half uur later zat ik ijverig te werken aan wat nu uitgroeit tot een inmiddels zelfbenoemde ‘Social Media Revolutie! Het gevoel dat ik het verschil kon maken. Daadwerkelijk iets kon betekenen voor de wereld. Ik zal de wereld laten zien dat ik mijn Facebook verslaving om kan zetten in een kracht middel tegen onrecht! Een Facebook event aanmaken. Op het Museumplein, want dat is lekker groot! En een Facebookpagina! Want dat is goed bereikbaar! En Twitter, dat is hip! Inmiddels een week later is het filmpje meer dan 100 miljoen keer bekeken! Nu.nl schrijft; “Kony Meest virale video ooit!”!

 

Alexis Verschueren

Making brand experiences that stick!

Leave a Reply